Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 august 2007

YouTube va crea trei canale online dedicate telenovelelor

Platforma de internet YouTube a incheiat un parteneriat cu compania de productie Dori Media Group prin care va crea trei canale online dedicate telenovelelor, care vor contine spoturi de promovare si interviuri cu vedete, informeaza vineri Hollywoodreporter.com.
"Prin extinderea in lumea online vom putea sa ne adresam fanilor de telenovele oriunde ar fi acestia si sa promovam serialele noastre unui numar si mai mare de telespectatori, in special, in randul audientei noastre tinere", a declarat directorul executiv al companiei Dori Media Group, Nadav Palti.

Canalele de pe YouTube, dedicate telenovelelor vor fi actualizate zilnic, informeaza NewsIn.

Platforma YouTube, detinuta de Google, este cea mai utilizata platforma online din lume. Revista "Time" a denumit YouTube drept cea mai importanta inventie a anului 2006.

Dori Media Group este una dintre cele mai importante companii internationale de productie si distributie de telenovele, prezenta in America de Sud, Europa, Asia si Orientul Mijlociu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...