Faceți căutări pe acest blog

joi, 30 august 2007

Ultimele laptopuri de pe piata

Tendinta consumatorilor de a opta pentru mobilitate a facut ca piata notebook-urilor sa creasca puternic in ultima perioada. Spre exemplu, in trimestrul al doilea al acestui an s-au vindut in Romania cu 23% mai multe unitati desktop si cu 120% mai multe laptopuri decit in aceeasi perioada din 2006. Valoarea pietei s-a apropiat de 147 de milioane de dolari, o crestere de peste 58%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. In trecut, printre argumentele unui cumparator de PC puteau exista unele precum „laptopurile sint mai scumpe“, „desktop-urile ofera o performanta mai mare la un pret mult mai mic“, sau „laptopurile sint prea scumpe si mult prea grele pentru a fi transportate confortabil“. Astazi, chiar daca pretul unui laptop este, in continuare, superior costului unui desktop, in celelalte privinte lucrurile stau altfel. Laptopurile ofera performante comparabile cu ale unui sistem desktop si devin tot mai usoare. Va prezentam, in continuare, citeva exemple.

Sony Vaio VGN TZ11XN/B


Sony a „comis-o“ din nou: al sau notebook Sony Vaio VGN TZ11XN/B este o veritabila bijuterie impinsa la extrem. Extrem de subtire, extrem de usor, cu o durata de viata a bateriei extrem de lunga si cu un pret extrem de mare.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...