Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 august 2007

Rush Hour 3, lider in box office

A treia parte a seriei "Ora de varf", cu Chris Tucker si Jackie Chan in rolurile principale, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a obtinut incasari de 50,2 de milioane de dolari de vineri pana duminica.


"Ultimatumul lui Bourne", cu Matt Damon in rolul principal, bazat pe un bestseller scris de Robert Ludlum, a coborat pe locul al doilea, dupa ce a obtinut incasari de 33,6 de milioane de dolari la sfarsitul saptamanii trecute. Din momentul lansarii sale pe marile ecrane din America de Nord, in urma cu zece zile, filmul a reusit sa colecteze 103,6 milioane de dolari.

Pe locul al treilea in box office-ul nord-american de la sfarsitul saptamanii trecute s-a situat "Simpsonii - filmul", adaptare pentru marele ecran a celebrelor aventuri ale lui Homer, Marge, Bart, Lisa si Maggie Simpson, arhetipurile americanilor de conditie medie, care a obtinut incasari de 11,1 milioane de dolari. În cele trei saptamani de la lansarea pe marile ecrane, filmul regizat de David Silverman a obtinut incasari de 139,7 milioane de dolari in America de Nord.

Filmul de actiune SF "Pulbere de stele", cu Robert De Niro, Claire Danes si Michelle Pfeiffer, s-a situat pe pozitia a patra, cu incasari de 9 milioane de dolari. Lungmetrajul turnat in Islanda si Marea Britanie prezinta povestea unui tanar care, pentru a cuceri inima iubitei sale, pleaca intr-o calatorie printr-o lume magica, cautand o stea pierduta.

"Supercaine", o comedie deliranta in care eroul este un caine, s-a situat pe pozitia a cincea in box office-ul nord-american, cu incasari de 6,4 milioane de dolari, fiind urmat in top de o alta comedie, musical-ul "Hairspray", cu John Travolta in rol de matroana impozanta, care a obtinut incasari de 6,3 milioane de dolari.

Comedia "I Now Pronounce You Chuck and Larry"/"Va declar sot si... sotie?", povestea a doi pompieri care pretind ca sunt homosexuali pentru a-si rezolva niste probleme cu o companie de asigurari, s-a situat pe locul al saptelea, cu incasari de 5,9 milioane de dolari.

"Harry Potter si Ordinul Phoenix" a coborat de pe al saselea pe al optulea loc, dupa ce a obtinut incasari de 5,3 milioane de dolari. În cele cinci saptamani de la lansarea pe marile ecrane in America de Nord, cel de-al cincilea film din seria aventurilor tanarului vrajitor a incasat 272 milioane de dolari.

Alte doua comedii completeaza top 10: filmul romantic "No Reservations", cu Catherine Zeta-Jones si Aaron Eckhart in rolurile principale, care s-a situat pe pozitia a noua, cu incasari de 3,9 milioane de dolari, si "Tabara lui taticu'", cu Cuba Gooding Jr, care a obtinut incasari de 3,5 milioane de dolari.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...