Faceți căutări pe acest blog

vineri, 3 august 2007

Microsoft va oferi versiuni gratuite ale Office Works

Copii gratuite a aplicatiilor Office Works oferite de Microsoft vor fi disponibile in curand, informeaza BBCNews.

Gigantul software va pune la dispozitia utilizatorilor copii ale pachetului de aplicatii Works in cel mult cateva luni, potrivit declaratiilor oficialilor Microsoft. Programele nu vor rula intr-un browser, ci vor putea fi instalate pe PC, costurile fiind acoperite de rularea reclamelor publicitare in timpul accesarii acestora.

Decizia Microsoft de a oferi programe gratuite este privita ca o incercare de a contracara ascensiunea rivalilor care ofera versiuni online a celor mai populare programe office.

Serviciul gratuit va debuta cu versiunea Works 9.0 care este pregatita pentru lansare la sfarsitul acestui an, incluzand aplicatii ca Word si Excel. Versiunea va suporta un pachet publicitar care va fi vizualizat de utilizatori atunci cand acestia folosesc aplicatiile. Lista de reclame se va reactualiza in permanenta la fiecare conectare online a PC-ului.

Desi reprezentantii Microsoft nu au dat informatii detaliate in legatura cu partenerii sai in acest proiect, au anuntat ca versiunea gratuita va rula pana la jumatatea anului viitor, pentru a se observa daca aceasta solutie genereaza sume suficiente pentru a sprijini un astfel de serviciu. Pretul unui pachet Works in magazinele de retail americane ajunge, in general, la 39,90 de dolari.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...