Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 22 august 2007

Cele mai noi televizoare pentru masina

Câteva dintre cele mai recent aparute sisteme de „car entertainment“.

Cele mai revolutionare sisteme audio si video au ajuns si in masini. Daca pina acum un MP3 player pentru masina era suficient pentru a asigura calatorilor confortul dorit, acum acestia au la dispozitie o serie de device-uri care ii pot ajuta sa calatoreasca in mod placut. Este si cazul sistemelor de „car entertainment“ sau cu alte cuvinte monitoarele pe care le puteti monta in masina personala pentru a putea viziona, in timpul mersului, filmul dorit, spre exemplu. Ecranele sint de obicei LCD, iar selectarea comenzilor se poate face printr-o simpla atingere a ecranului. Exista de asemenea si varianta telecomenzilor ergonomice fara fir, astfel incit pasagerii din spate sa poata schimba in orice moment si cu mare usurinta „programul“. Tot aceste echipamente va dau posibilitatea de a va conecta la iPod si sint de obicei compatibile cu adaptoarele Bluetooth. Astfel, puteti vorbi la telefon in voie fara a risca o amenda de la politie. Totodata, exista modele a carui sonor se opreste de fiecare data cind va suna telefonul mobil.

Aceste aparate se „comporta“ si ca un radio performant ce memoreaza un numar important de posturi. De asemenea, exista modele care au incorporat si un sistem navigator, care sa va directioneze catre locul in care doriti sa ajungeti.

Sony XAV W1

Modelul are un monitor digital de 7 inch WVGA TFT si este prevazut cu CD/DVD (Dual Layer)/VCD, SA-CD (Multi-Ch) Playback, Multi CODEC: MP3/WMA/JPEG/DivX, trei AV IN plus Navi/Camera IN, microfon pentru karaoke. Pentru sonorizare, sistemul are boxe Sony, Digital EQ7, Dolby, DTS Digital Surround Digital Prologic, 4V Pre (5.1ch). Pret estimativ: 3.500 de lei cu TVA inclusa. Produsul va fi disponibil incepind cu sfirsitul lunii septembrie in reteaua de magazine Falcon Electronics (showroomurile din Bucuresti, Timisoara si Brasov, si in reteaua dealerilor autorizati Falcon Electronics, cit si in magazinele Sony Center.

Panasonic CQ-VD6505N

Are monitor LCD cu diagonala 16,5 cm, format 16:9 cu moduri de afisare selectabile, cu selectare automata PAL/NTSC/SECAM si panou frontal motorizat. Totodata, aparatul este dotat cu DVD-R/RW, Video CD si CD-R/CD-RW, are decodoare incorporate: Dolby Digital 5.1 canale si dts, redare WMA/MP3, ID3 Tag, afisare CD text, putere de iesire de 4 x 50W, iesire dubla pentru preamplificator 2V/600ohm, iesire de 2V pentru subwoofer, iesire de 2V pentru boxa centru, SQ7. Modelul mai dispune de radio DSP cu mod „FM Transmitter“, presetare automata in memorie cu scanare a posturilor radio. Pret: 3.099 de lei. Produsul poate fi cumparat din magazinul Panasonic aflat in Unirea Shopping Center.

JVC KW-AVX800

Este un receptor DVD/CD/SD/USB cu monitor tactil de 7 inch incorporat cu o putere de iesire de maximum 50Wx4, slot pentru carduri SD ce permite redarea formatelor JPEG/WAV/AAC*1/MP3/WMA/DivX®. Terminalele de iesire audio si AV sint placate cu aur. De asemenea, panoul frontal are glisare motorizata. Telecomanda este ergonomica, fara fir. Modelul dispune de surround in casti, memorie antisoc, functie dual-zone, oprire sonor la apelul telefonic, este compatibil cu telecomanda de pe volan si cu camera retrovizoare. Pret: 3.149 de lei cu TVA inclusa. Produsul poate fi achizitionat din JVC Shop.

Sursa

Un comentariu:

  1. E scula televizorul asta dar in primul rand trebuie sa-mi cumpar masina :D

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...