Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 august 2007

Apple lansează noile modele iMac cu aluminiu şi sticlă

Aşa cum era de aşteptat, Apple a dezvăluit ultima versiune a gamei de computere iMac, cu inserţii de aluminiu şi sticlă, la un preţ mai mic decât modelele anterioare.

Computerul iMac de 17 inci a fost oprit din producţie în favoarea a două modele de 20 de inci şi a unei versiuni de 24 de inci. În toate cazurile, atât tastatura cât şi computerul în sine sunt mai subţiri decât versiunile anterioare.

Modelul de bază de 20 de inci este dotat cu un procesor Intel Core 2 Duo de 2.0Ghz şi costă 1.199 de dolari, cu 300 de dolari mai puţin decât generaţia anterioară, în vreme ce versiunea mai rapidă, la 2,4GHz, costă 1.499 de dolari.

Modelul de 24 de inci include un procesor de 2,4GHz şi costă 1.799 de dolari, cu 200 de dolari mai puţin decât generaţia anterioară. Clienţii pot face un upgrade la un procesor de 2,8GHz.

Alte opţiuni care pot fi comandate includ o capacitate de stocare internă de 1TB (în funcţie de model) şi până la 4GB de RAM. Apple a inclus şi noul iLife ’08 pentru toate modelele.

„Acest nou iMac este cel mai incredibil sistem desktop pe care l-am produs vreodată. Noile elemente de design evidenţiază utilizarea inovativă a materialelor, printre care şi aluminiul şi sticla, care sunt reciclabile”, a spus Steve Jobs, CEO la Apple.

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...