Faceți căutări pe acest blog

luni, 16 iulie 2007

Editeaza-ti on-line fotografiile

Editoarele de imagini care se gasesc pe internet pot fi o solutie atunci cand doriti sa modificati fotografii si nu aveti un program special sau nu va pricepeti prea bine.

AMINTIRI - Este sezonul concediilor si majoritatea celor care pleaca intr-un sejur la munte sau pe litoral se inarmeaza, de obicei, cu un aparat de fotografiat digital, pentru a captura cele mai frumoase momente ale vacantei lor.

Imediat dupa intoarcerea din vacanta, fotografiile vor fi descarcate in calculator, insa rezultatul nu este intotdeauna cel asteptat.

Multe poze sunt fie incadrate gresit, fie neclare. Tocmai de aceea, inainte de a fi ordonate pe categorii, acestea trebuie sa fie editate.

Daca nu sunteti un profesionist si nu doriti sa cheltuiti o gramada de bani pe programe speciale, aveti o optiune la indemana: editoarele foto
on-line. Pe web gasiti o multitudine de asemenea programe, cu ajutorul carora puteti modifica fotografiile. Pixr.com, pixenate.com, picnik.com, pixer.us sau snipshot.com sunt doar cateva dintre adresele unor programe gratuite, cu ajutorul carora puteti face ajustari fotografiilor mai putin reusite.

Editoarele on-line va dau posibilitatea sa redimensionati o imagine, sa eliminati ochii rosii, sa o ajustati in functie de culori sau de claritate.

Desi sunt programe care nu se pot compara cu cele profesioniste, rezultatele pe care le puteti obtine va pot surprinde. Odata editate, fotografiile pot fi salvate in mai multe formate, precum JPG, PNG, GIF, BMP si, daca doriti, o serie de editoare va dau posibilitatea incarcarii imaginilor pe site-uri specializate, printre care flickr.com, webshots.com, photobucket.com sau deviantart.com.

Sursa: Compact

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...