Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 iulie 2007

Comisia Europeană şi-a lansat canal pe YouTube

Comisia Europeană a intrat pe YouTube. CE a lansat propriul său canal video, numit EuTube, acesta urmând a fi folosit pentru informarea cu privire la acţiunile Uniunii Europene, informează AFP.

Noul canal, EUTUBE, cuprinde materiale video şi imagini de arhivă din istoria de 50 de ani a Uniunii Europene. Clipurile sunt disponibile, în prezent, doar în limba engleză, dar reprezentanţii UE au spus că aceastea vor fi traduse în franceză şi germană.

"Este foarte important pentru Comisia Europeană să folosească toate mijloacele de comunicare pe care le are la dispoziţie pentru a informa cetăţenii", a declarat comisarul de comunicare Margot Wallstrom într-un comunicat, citat de AFP. "Noi nu putem ignora evoluţia internetului din ultimii ani şi, în special, popularitatea site-urilor cu conţinuturi video precum YouTube", a mai explicat oficialul european.

Platforma YouTube, deţinută de Google, este cea mai utilizată platformă online din lume. Revista Time a denumit YouTube drept cea mai importantă invenţie a anului 2006.

Sursa: Realitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...