Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 iulie 2007

Cei mai ciudati oameni din lume


RABDARE.
Pentru a arata asa, australianul a petrecut mii de ore in salonul de tatuaj
RECORD. Elaine Davidson are 192 de cercei in zona fetei. Inconfundabili. Sunt considerati cei mai bizari oameni ai momentului. Si-au schimbat complet infatisarea transformand pasiunea lor pentru tatuaje sau cercei in sport extrem

Australianul Lucky Diamond Rich detine recordul absolut la tatuaje. Barbatul a petrecut mii de ore modificandu-si, treptat, trupul cu sute de astfel de "picturi". Lucky a inceput prin a-si acoperii pielea cu o adevarata colectie de desene colorate, adunate de el de prin toata lumea. Plictisit sau nemultumit de rezultat, australianul a recurs din nou la serviciile tatuatorului. De aceasta data, el si-a acoperit tot corpul, inclusiv palmele, pleoapele, urechile si gingiile, cu tus negru. Opera sa nu a rezistat, insa, foarte mult. In acest moment, Rich se tatueaza din nou, cu culoarea alba, peste care, in timp, intentioneaza sa aplice si un pic de rosu.

Sute de piercing-uri

Elaine Davidson, din Scotia, si-a schimbat complet infatisarea cu sute de piercing-uri. Originara din Brazilia, ea a atras atentia publicului in mai 2000, cand a doborat pentru prima oara recordul mondial. Reprezentantii Guinness World Record au examinat-o si au numarat 462 de "piese" in diverse parti ale corpului, dintre care 192 numai in zona fetei.
Intre timp, numarul ornamentelor a crescut la 720, Davidson avand opt cercei numai in limba. In total, cantaresc aproape trei kilograme. Interesant este ca femeia are trei ori mai multe gauri si ea a putut schimba permanent pozitia ornamentelor. Elaine insista ca nu exista niciun fel de durere.

Si vedetele autohtone isi fac tatuaje

Moda tatuajelor a prins bine si in randul vedetelor autohtone. Nenumarati fotbalisti, printre care si Claudiu Niculescu, si cantarete au apelat la serviciile tatuatorului. Voluptoasa Doria Ivan, fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la National TV, este, poate, cea mai tatuata vedeta din Romania. Ea are noua tatuaje pe corp pozitionate pe fund, umar, spate, gat, abdomen si glezne. Nu demult, cantareata Giulia Anghelescu s-a certat cu iubitul ei, fotbalistul Costin Manea, pentru tatuajele la care cantareata tine atat de mult. De asemenea, la categoria piercing ies in evidenta baietii de la Animal X. Dar pasiunea pentru acest gen de ornamente are si riscurile ei.


Sursa: Cancan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...