Faceți căutări pe acest blog

joi, 26 iulie 2007

Calculatorul, invins la poker de jucatori profesionisti

Doi jucatori de poker profesionisti au castigat la limita un meci in patru reprize disputat cu un calculator, acesta fiind considerat primul campionat de poker care pune fata in fata omul si masina, transmite AFP.

Phil Laak si Ali Eslami, doi jucatori de poker din Los Angeles clasati printre cei mai buni din lume, au castigat, marti seara, la Vancouver, meciul impotriva programului informatic denumit Polaris.


Foto: Phil "The Unabomber" Laak

Sarcina celor doi jucatori nu a fost usoara. Ultima parte a partidei care s-a prelungit pana noaptea tarziu a fost cruciala, deoarece cele trei reprize precedente, disputate luni si marti, au fost castigate una de oameni, una de calculator, in timp ce rezultatul celei de-a treia a fost nul.


Foto: Ali Eslami

"Sunt extrem de multumit ca partida s-a terminat", a declarat Ali Eslami, care considera ca a jucat cea mai epuizanta partida a carierei sale.

Confruntarea dintre om si masina, prima de acest fel din domeniul pokerului, a avut loc in cadrul conferintei stiintifice referitoare la inteligenta artificiala care s-a derulat in metropola de pe coasta vestica a Canadei.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...