Faceți căutări pe acest blog

duminică, 29 iulie 2007

Asadar, te intrebi ce este un blog...

Denumirea lui vine de la "weblog", care inseamana "jurnal web". In acest "jurnal web" personal poti scrie orice doresti: ganduri, linkuri, comentarii despre actualitate, sau orice iti trece prin cap la un moment dat, este la libera ta alegere. Mesajele din blog sunt ordonate dupa data, cele vechi putand fi accesate si prin intermediul calendarului pentur navigarea in arhiva. Mesajele cele mai interesante din bloguri pot fi afisate pe prima pagina a sitului.

Avantajul blog-ului este ca nu e necesar sa cunosti programare web, practic inscriindu-te ca utilizator poti sa incepi sa iti publici mesajele imediat.

Scopul blog-urilor variaza foarte mult, de la jurnale personale la arme ale campaniilor politice, ale programelor media sau ale diferitelor companii. Deasemenea, ele variaza si in functie de autor -de la unul singur la ocomunitate intreaga. Multe weblog-uri permit vizitatorilor sa lase comentarii publice, care pot conduce la o comunitate de cititori centrata in jurul blog-ului; altele nu sunt interactive.
Totalitatea weblog-urilor este denumita de obicei blogosfera.

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...