Faceți căutări pe acest blog

vineri, 29 iunie 2007

Trei noi modele Canon PowerShot, pe rafturi

Canon aduce in Romania trei modele accesibile din gama de success PowerShot: PowerShot A450, PowerShot A460 si PowerShot A550. Inlocuindu-le pe predecesoarele PowerShot A420 si PowerShot A430, modelele entry-level PowerShot A450 si PowerShot A460 adauga caracteristici imbunatatite in timp ce simplitatea captarii fotografiilor a ramas aceeasi ca a predecesoarelor. Camera PowerShot A550 o inlocuieste pe PowerShot A530 si incorporeaza numeroase functii noi de design pentru o manevrare mai confortabila. Remarcabil de compacte si usoare, toate cele trei camere dispun de un design de calitate, gasit la toate modelele din gama PowerShot.


Caracteristici:
PowerShot A460/PowerShot A450
5 Megapixeli
Zoom optic de 4x (3,2x PowerShot A450)
DIGIC II, iSAPS si AiAF in 5 puncte
Posibilitati numeroase de fotografiere
Ecran LCD de 2,0”

PowerShot A550
7,1 Megapixeli
Zoom optic de 4x
DIGIC II, iSAPS si AiAF in 9 puncte
Functia Shooting Mode reconceputa
Filmulete VGA de 30fps cu sunet
Ecran LCD de 2,0” cu buton dedicat Playback

“Simplitatea manevrarii este un factor definitoriu pentru novicii in fotografie si pentru cei care au achizitionat pentru prima oara o camera digitala,“ a remarcat Nicu Stancescu, Sales & Marketing Manager in Romania al Canon Photo-Video-DSC. “ Aceste modele din gama PowerShot dovedesc ca fotografierea accesibila nu e compromisa calitativ.”



Cele trei camere foto au fost concepute sa fie cat mai confortabil de folosit. Tastele de control sunt pozitionate intuitiv pentru un acces rapid cu ajutorul varfurilor degetelor. Carcateristica Grid Line Display care figureaza pe LCD ajuta la compozitia cadrului, in timp ce ecranul de 2,0” face usoara vizualizarea pozelor de catre cei dragi fara conectare la calculator. Sustinut de baterii AA, camerele foto au un timp mare de redare, de pana la 11 ore la o singura incarcare (cu baterii Canon NB-3AH).


O multitudine de moduri de filmare acopera majoritatea situatiilor familiare si sociale, permitand utilizatorilor sa filmeze fara sa se ingrijoreze de setarile camerei. Camera foto PowerShot A550 simplifica si mai mult modul de filmare prin uzul modurilor Special Scenes, precum Night Snapshot si Kids and Pets, aflate in afara meniului si cuprinse in discul modurilor de filmare. Functia My colours permite utilizatorilor sa foloseasca efectele foto chiar in timp ce capteaza, cu optiuni precum Sepia si Alb si Negru.
Toate cele trei camere dispun de modul video pentru filmulete la calitate VGA cu durata de pana la 60 de minute sau la marimea de1GB. Filmuletele si fotografiile pot fi vizualizate pe televizor printr-o conexiune AV out.


Toate camerele utilizeaza functia PictBridge pentru printare directa cu imrpimantele compatibile. Utilizatorii pot de asemenea printa fotografii si stop-cadre din filme cand camerele sunt conectate la imprimantele SELPHY CP. Butonul de Print/Share usor de manuit de pe fiecare camera foto permite printare instant si incarcari fara probleme pe sistemele Windows si Macintosh. Meniurile camerelor foto dispun acum de suport in limba romana si ucraineana, ducand numarul limbiilor disponibile la 25.

Sursa: Canon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...